Koryouri, Japanese cuisine:
We offer you a large selection of traditional dishes that are not so well known outside of Japan as well as the famous sushis. We hope this initiation to Japanese cooking will be a treat for your eyes as well as palate.
SUSHI
Delicious pieces of fish or seafood delivered directly from Sete or Marseille. The rice is imported from Japan.
Le rez de chaussée :

une salle de 30 personnes pour sy retrouver en famillle, pour des repas daffaires... Idéale pour les dîners conviviaux et chaleureux.
Notre bar vous permettra de vous retrouver entre amis pour des dégustations de saké accompagnées de sushis...
SKEWERS
Tender pieces of organic meat or fresh seafood, marinated in our home-made sauces.
BEIGNETS
Tender pieces of organic meat or fresh seafood, baked in a fine layer of tempura-like pastry.
La mezzanine :

Véritable « zashiki », cette ambiance typiquement Japonaise vous invite à la dégustation autour d'une table basse, après avoir enlevé vos chaussures comme le veut la tradition. Idéale pour les dîners intimes.
SUMIBIYAKI
The best pieces of meat, cooked to perfection on the "sumi", or Japanese grill.
NABE
Our Japanese stew. Meat and vegetables broiled in a slightly aromatic soup-stew.
Cuisine and atmosphere
Takeout
dishes
Contact and
reservations
Le Petit TOKYO
11 rue A. Olivier
34000 Montpellier
Tél : 04 67 58 60 43
Mob : 06 72 62 63 22


created by
www.city-design.fr